Mexic – podul dintre civilizație, cultură și modernitate

Preparate picate și foarte aromate, obiective turistice de o frumusețe rară și plaje pe care domnește liniștea, acestea sunt elementele principale care pot descrie o scurtă vacanță în Mexic în toată splendoarea ei. Dacă încă mai stai pe gânduri atunci este bine să știi că acum este o perioadă perfectă pentru a vizita această țară complexă din toate perspectivele.

Chichen Itza

Poate unul dintre cele mai cunoscute și mai frumoase obiective turistice din Mexic, Chichen Itza este de altfel celebră și pentru faptul că este una dintre cele șapte minuni ale lumii. Cu o construcție absolut incredibilă, piramida aflată chiar în inima junglei îți poate oferi o experiență de neuitat din toate punctele de vedere. De altfel, aceasta este și una dintre cele mai cunoscute edificii ale civilizației Maya, care a rezistat până în zilele noastre, fiind un punct de interes pentru aproximativ 1,2 milioane de turiști din întreaga lume, care îi trec anual pragul.

 

Oaxaca

Dacă ești în căutarea unui loc care să concentreze întreaga cultură mexicană, atunci trebuie să adaugi pe lista ta de obiective turistice și oralul Oaxaca. Cu o încărcătură istorică foarte puternică și cu o multitudine de elemente de descoperit, această destinație este fascinantă prin fiecare străduță și prin fiecare secret pe care îl pune la dispoziție. O plimbare relaxantă pe aici, la pas este mai mult decât potrivită pentru a descoperi tot ce are mai frumos această locație de oferit. 

Peninsula Yucatan

Mexicul este cu certitudine cunoscut prin complexitatea sa și prin felul în care își pune în lumină cele mai frumoase obiective turistice posibile. Astfel, diversitatea formelor de relief de aici ne permită să putem vizita și Peninsula Yucatan, care este una dintre cele mai vizitate zone din țară. Acest lucru se datorează în bună parte siturilor pe care le poți descoperi în jungla acesteia, dar și multitudinii de plaje luxuriante de care vei avea parte pe Riviera Maya.

 

Teotihuacan

Acesta este un templu aztec, care de ani de zile este uns simbol important al culturii și civilizației de aici. Acesta este motivul principal pentru care nu ar trebui să ratați acest obiectiv turistic, indiferent de cât de plin ar putea să pară programul pe care îl aveți. Deși la prima vedere cele 244 de scări te pot descuraja peisajul cu care te vei întâlni sus va merita tot acest efort cu certitudine.

 

Plaje și zile relaxante

Așa cum știm deja Mexicul este destul de cunoscut și pentru frumoasele și superbele plaje pe care le pune la dispoziție tuturor turiștilor care sunt dornici de relaxare și de o stare de bine cu totul și cu totul specială. Nisipul alb și apa cristalină fac o echipă fantastic pentru a contribui la liniștea și pacea concediului tău la cel mai înalt nivel.

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS