Un raport calitate-preț avantajos pentru serviciile funerare

Dacă erai în căutarea unei echipe care să te ajute cu organizarea unei ceremonii de înmormântare, ești în locul potrivit deoarece Beligi este alături de tine cu pachete funerare și servicii complete, care pot fi adaptate conform cu nevoile pe care le ai. Echipa de la Beligi este pregătită să te ajute oricând, iar experiența vastă din domeniu, seriozitatea, profesionalismul și implicarea de care dăm dovadă sunt doar câteva dintre principiile pe care ne bazăm în colaborările cu clienții noștri. De asemenea, aducem în vedere un raport calitate-preț foarte avantajos, întrucât dorim să punem la dispoziție produse și servicii de standarde superioare tuturor clienților noștri. Cauti o firma depompe funebre? Ne poți contacta direct și poți beneficia de consultanță, fără a plăti nimic în plus.Serviciile la care poți apela

Dispunem de servicii funerare complete, cum ar fi constatarea decesului, serviciul de îmbălsămare care este recomandat prin lege pentru protejarea defunctului, sprijin în eliberarea documentelor necesare pentru declararea decesului, dar și pentru obținerea unui loc de veci, respectiv ajutor în organizarea parastaselor, pregătirea pachetelor și consiliere în organizarea ceremoniilor de înhumare. Accesează site-ul nostru și descoperă gama de servicii funerare Beligi.

Gamă variată de pachete funerare

În cadrul Beligi vei putea alege dintre pachetele complete pentru ceremoniile funerare, care conțin servicii funebre complete, dar și produse esențiale pentru organizarea ceremoniei așa cum se cuvine, fie că este cea de înmormântare, fie de incinerare. În acest sens, avem în vedere pachetul economic domiciliu, unde echipa noastră va recupera corpul de la domiciliu sau azil, va manipula decedatul și vei avea inclus un sicriu economic, cruce din lemn, obținerea de acte necesare, procesul de îmbălsămare, depunerea la capelă, dar și produse de post, prosoape, dolii de piept și nu numai. Dacă ești interesat de pachetul economic spital, acesta include ridicarea din spital, manipulare, cruce, sicriu, transport, decontare CNPAS, produse de post, precum colaci, colivă, vin, pachete de pomană, prosoape, iar lista poate continua. De asemenea, aducem în vedere și pachetul premium de înhumare, economic de incinerare sau premium de incinerare, care au incluse preluare de la domiciliu, asigurarea de cameră pentru pregătirea defunctului, cameră frigorifică, sicriu, constatarea decesului, îmbălsămarea și toaletarea corespunzătoare, eliberarea de acte, programarea incinerării și urnă pentru cenușă, respectiv aranjamente florale.

Diverse produse

Dispunem și de o gamă largă de produse necesare pentru ceremoniile funerare, cum ar fi variante de urne pentru depunerea cenușii, confecționate din metal, sicrie complet echipate, premium, economice sau de lux, aranjamente florale cu flori naturale, în diverse modele cu multiflori, trandafiri, crizanteme, orhidee și nu numai.

Consiliere oricând ai nevoie

Oferim asistență de urgență în București și în Ilfov, dar și consultanță gratuită pentru organizarea ceremoniilor. Astfel că atunci când ai nevoie de ajutor specializat, nu ezita să apelezi cu maximă încredere la echipa Beligi.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS