Bucură-te de un city break în Munchen și de frumusețile Germaniei

Pentru iubitorii de locuri mai speciale și de obiective turistice inedite, Fabrica de Vacanțe vă oferă oportunitatea să plecați într-un city break în Munchen. Acest oraș minunat este capitala Bavariei și al treilea oraș ca mărime din Germania, care se află situat pe râul Isar, la marginea Alpilor Bavarezi.

În ciuda trecerii timpului, cu prilejul acestui city break în Munchen, puteți urmări în continuare liniile zidurilor medievale ale Munchenului într-un inel de străzi curbe și puteți vedea trei dintre porțile sale vechi ale orașului. Punctul central al centrului istoric al orașului München este piața mare și deschisă, Marienplatz, unde vizitatorii și localnicii se opresc pentru a vedea ceasul animat.

München este un oraș plin de distracție, cunoscut pentru festivalurile sale sezoniere și calendarul cultural bogat, așa că, împreună cu vizitarea bisericilor frumoase și a muzeelor ​​și palatelor remarcabile, ar trebui să petreceți ceva timp bucurându-vă de viața cu localnicii la un festival local care ar putea avea loc în momentul respectiv.


De asemenea, locuitorii din München se bucură de numeroasele lor parcuri și grădini publice, în special, minunata Grădină Engleză, pe care o puteți vizita alegând acest city break în Munchen. Petreceți cel puțin câteva zile explorând orașul, planificându-vă timpul, în așa fel încât să vă puteți bucura de cele mai frumoase obiective turistice de aici. Partea bună este că orașul vine cu o multitudine de locuri și clădiri ce merită vizitate de toți turiștii care ajung în zonă. De exemplu, dacă ajungeți în zonă și vă întrebați ce puteți vizita în prima zi a unui city break în Munchen, vă prezentăm un obiectiv turistic de neratat.

Marienplatz a fost piața centrală a Münchenului încă de la întemeierea orașului. Pe lângă masivul Neues Rathaus care acoperă o întreagă parte a pieței, veți găsi Altes Rathaus.

În piața mare deschisă se află Mariensäule, o coloană înaltă către Fecioara Maria ridicată în 1638 și Fischbrunnen, o fântână nouă, care include figuri din bronz salvate dintr-o fântână din secolul al XIX-lea. Populară printre cumpărători pentru magazinele, buticurile și restaurantele sale, Marienplatz este centrul festivalurilor și scena desfășurării unui mare târg de Crăciun.

Zilnic, toată lumea care ajunge aici în zonă se oprește pentru a viziona faimosul Glockenspiel din fața Neues Rathaus, în timp ce figurile sale mecanice iau masa, joacă și dansează, spre bucuria și surprinderea trecătorilor. Este una dintre cele mai iubite tradiții ale orașului și ceva ce nu ar trebui să o ratezi dacă alegi un city break în Munchen.

Planifică-ți chiar acum un city break în Munchen și bucură-te de diversitate, tradiție și locuri unice, prin intermediul unei vacanțe de vis, alături de noi, Fabrica de Vacanțe. Fă-ți bagajele chiar acum!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS