Cum alegem cel mai bun salon pentru un eveniment de care toată lumea își va aminti?

Tocmai te-ai logodit, dar nunta va fi grozavă. Dar înainte de asta, trebuie să luați câțiva pași importanți pentru a lua o decizie. Este important să luați în considerare o locație excelentă care să vă satisfacă toate nevoile și să vă ofere cât mai multe beneficii. Un salon pentru evenimente grozav este, fara indoiala, Events Garden!

Creați un buget inițial

Stilul și decorul spațiului dvs. de lucru pot depinde de câți bani aveți. În ciuda bunelor intenții ale multor miri, bugetele de nuntă tind să explodeze. 98% dintre cupluri au probleme de buget, deci sunt clar contagioase, dar asta nu înseamnă că nu pot fi rezolvate cu puțin efort.

Gândește-te unde vrei să te căsătorești

Vrei să te căsătorești în altă parte? Nu te învinovățim. Mulți oameni aleg un loc special pentru nunta lor. Găsirea locațiilor va fi mai ușoară prin restrângerea locurilor în care doriți să vă căsătoriți. Gândiți-vă la câte camere sunt disponibile, cât de departe sunt dispuși să călătorească oamenii și cât vor cheltui. Verificați site-urile de călătorie din zonă sau găsiți un restaurant cu un hotel atașat.

Utilizați Google în moduri noi

O modalitate de a găsi locuri de nuntă greu de găsit este să găsești pe Google numele unei zone și cuvântul „nuntă”. Apoi, accesați Google Images și derulați prin imaginile nunților care au avut loc în locația aleasă de dvs. De obicei, acest lucru te duce la blogul unui fotograf de nuntă local. Blogul poate găzdui nunți în locații interesante care se potrivesc cu „dispoziția”.

Știi exact cum vrei să arate ziua ta cea mare și ești gata să implementezi sutele de idei grozave cu care ai venit deja? Dacă nu, știm ce să facem. Creați o secțiune dedicată pe Pinterest și căutați idei. Pe parcurs s-ar putea să vezi câteva locuri interesante care te vor ajuta să te decizi ce fel de salon vrei. Dacă filmați multe nunți pe plajă sau recepții în hambar, ascultați-vă subconștientul și căutați locații care se potrivesc acestor tipuri.

Solicitați informații managerului evenimentului

Dacă știi unde vrei să te căsătorești, dar nu găsești locul potrivit, de ce să nu întrebi persoana care conduce locația pe care o cauți? La urma urmei, au mai lucrat cu oameni și au întâlnit sute de cupluri speciale cu nevoi diferite. Este important să le spui ce vrei și să-i întrebi care este cea mai bună opțiune. Ești interesat de nunți lângă Ploiești? În acest sens, grădina de activități este cel mai bun loc pentru a fi!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS