Rezervați-vă o plimbare cu vaporul Delta Dunării și distracția poate începe

Rezervația Biosferei Delta Dunării adună este 400 de lacuri, suprafețe mari acoperite cu păduri de stuf, stejar și frasin, dune de nisip și plaje. Din acest motiv, peste 5.000 de specii de plante și animale găsesc condiții potrivite pentru supraviețuire, ceea ce face ca locul să fie vizitat în permanență de către cei care vor descopere un loc de-a dreptul unic în lume prin ceea ce oferă din punctul de vedere al experiențelor pe care le puteți trăi aici, cât și a peisajelor care vă vor încânta privirile. Astfel, plimbările cu vaporul în Delta Dunării au devenit din ce în ce mai solicitate, pentru ca turiștii să se bucure de toate frumusețile naturii de aici.

Ce ar trebui să știi și dacă mergi la o plimbare cu vaporul în Delta Dunării? Deoarece pe canalele principale sunt multe bărci, este de preferat să circulați pe laterale. Pe de altă parte, întrucât este o deltă foarte labirintică și într-o continuă transformare de la un an la altul este de preferat să iei ghid, care să îți explice tot ceea ce ar trebui să afli odată ce parcurgi o anumită distanță.

De asemenea, pentru o amintire de neuitat, poți alege să dormi cel puțin o noapte într-un cort pe una dintre insule, pentru că va fi o aventura de neuitat.

Totodată, este important să acordați mare atenție dăunătorilor, pentru că la căderea nopții apar roiuri de țânțari, așa că asigură-te că te afli în cort și dispui de o soluție specială care îi ține la distanță. Există atât de multe locuri minunate pe care le puteți vedea dacă alegeți o plimbare cu vaporul în Delta Dunării, în așa fel încât nici nu știm ce să vă recomandăm să încercați prima dată. Însă, dacă veniți de la un drum lung, poate că n-ar fi deloc rău să vă opriți undeva și să mâncați ceva înainte de a pleca la drum. De asemenea, un lucru foarte important este să vă asigurați că mergeți la toaletă înainte de pleca în plimbare cu vaporul pe Delta Dunării.

În plus, nu uitați să vă luați un aparat de fotografiat și un card de memorie suplimentar, pentru că nu veți avea cum să vă abțineți din fotografiat. Sunt atâtea locuri și peisaje minunate pe acest traseu, încât vă va fi destul de greu să vă limitați la doar câteva fotografii ca amintire.

Această experiență poate fi unică în viață, așa că, vă recomandăm să vă încărcați cu răbdare și cu voie bună, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de toate locurile frumoase în care veți ajunge, bifând experiențe noi și cunoașterea unor locuri desprinse din povești.

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS