Tolo – insula ideală pentru vacanța de anul acesta

Un charter în Tolo este prilejul perfect pentru a uita de toate grijile cu care vă confruntați și pentru a vă relaxa în cel mai simplu și eficient mod posibil. Cu certitudine aici veți avea parte de o vacanță cu de toate și de un spectacol natural absolut sublim.

Golful Tolo

Acesta este un loc pentru scufundări pline de viață și pentru a descoperi locații secrete, foarte liniștite și relaxante. Golful este plin de viață marina colorată, de epave, de peșteri subacvatice și multe altele. Tolo are un magazin de scufundări care vă poate ajuta cu toate nevoile pe care le aveți pentru a avea parte de o experiență incredibilă și câteva momente de neuitat.  

Explorați insulele din apropiere cu barca

Romvi, cunoscută și sub numele de insula Afroditei vă așteaptă cu ruinele unei biserici bizantine, zidurile unei cetăți, o cisternă și rămășițele unei baze navale venețiene. Daskalio are, de asemenea, o capelă construită în 1688. Potrivit legendei, în timpul stăpânirii turcești, preoții aveau o școală secretă pe insulă pentru a-și preda moștenirea copiilor din zonă.

Închiriază o barcă cu pânze și explorează împrejurimile

Una dintre cele mai bune modalități de a explora golful Tolo este cu ajutorul unei bărci cu pânze. Închiriați una cu căpitan și bucurați-vă relaxați de aerul mării. Cu o expediție de o zi, puteți explora insulele de mai sus sau puteți închiria o barcă pentru două sau trei zile pentru a vizită Hydra, Speights și alte insule din apropiere.

Biserica Agia Kyriaki

Biserica pitorească Agia Kyriaki se află la doar 5 minute de centrul orașului Tolo. Este o mică capelă văruită în alb, cu vedere la insulele Romvi și Koronisi, Golful Tolo și coasta înconjurătoare. Peisajul merită drumeția, iar dacă vă place să conduceți, există o parcare mică în care vă puteți lăsa mașina pe timpul vizitei.

Vizitați plajele din Tolo

Tolo este cunoscut pentru plajele sale lungi cu nisip auriu. Psili Ammos este plaja principală a orașului, extinzându-se de la est până la promontoriu. Aceasta este aproape de bistrouri, cafenele și baruri, iar în apropierea orașului există o mulțime de opțiuni de cazare și cumpărături.

Vechea Assini

Cunoscută și sub numele de Kastraki, este Acropola din Tolo, care a fost locuită încă din secolul al V-lea î.Hr. Nu a fost niciodată un loc semnificativ în Algorid până la începutul anilor 600 î.H., dar a jucat totuși un rol strategic important, ca port bine protejat în timpul războiului troian și a altor bătălii. Dovezile arheologice din orașele din apropiere sugerează, de asemenea, că fortul este strâns legat de insulele din Marea Egee, inclusiv Cipru și Creta.

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS