Criteriile pe care să le urmăriți pentru a alege o locație de nuntă

Odată ce începeți să alegeți o locație, disponibilitatea trebuie să fie în fruntea listei de priorități. Pentru unele locații, data ideală este rezervată cu 2-3 ani în avans, iar începând cu 2020, întârzierile și anulările au crescut cererea pentru date populare. Fiți realiști când vine vorba de întâlniri, pentru că, cu cât sunteți mai flexibili, cu atât aveți mai multe opțiuni. Multe restaurante care au multiple săli disponibile pot veni cu o mulțime de avantaje, în așa fel încât să nu faceți compromisuri în ceea ce privește data la care va avea loc evenimentul.

Vizitați locul evenimentului

Înainte de a alege localul potrivit este indicat să vizitați mai multe locații. Acest lucru ar putea să vă permită să vedeți care sunt mai exact aranjamentele acolo, modul în care sunt poziționate mesele și multe detalii de acest fel. Mai mult, această acțiune vă scufundă în atmosferă, oferindu-vă în același timp o mai bună înțelegere a dimensiunii și spațiului, în care aveți ocazia să stați de vorbă cu oamenii care vor organiza ziua voastră specială.

Întrebați întotdeauna despre o ofertă sau promoții

Nunțile sunt scumpe, iar acest lucru nu este un secret pentru nimeni. Cu toate acestea, ele fac parte dintr-o piață competitivă, ceea ce înseamnă că dacă puteți încerca să economisiți niște bani și localul vă oferă această posibilitate merită să aveți în vedere și acest aspect. Unele locații vă pot oferi o cameră matrimonială pentru noaptea nunții, în timp ce altele vă pot oferi o gamă de camere mai ieftine pe care oaspeții să le rezerve. De asemenea, puteți achiziționa băuturi sau gustări de bun venit și chiar este important să știți că și cele mai cele mai mici detalii vă pot influența în mod pozitiv bugetul general.

 

Vizualizați fotografii reale de la locul nunți și videoclipuri cu locații potențiale

Cu excepția cazului în care locul nunții este nou-nouț, cuplurile sunt deja căsătorite acolo și este foarte util să știți cum va arăta locul potențial al nunții voastre. Acest lucru poate fi la fel de simplu precum căutarea locației și pe Google sau căutarea pe platformele sociale a unor fotografi care au lucrat acolo. Spre deosebire de fotografiile de stil care apar în broșurile și site-urile web ale locației, fotografiile reale de nuntă vă oferă o idee despre cum este utilizat spațiul în lumea reală. Astfel, cei de la Events Garden sunt pregătiți în orice moment cu o selecție reală de fotografii, care să vă ofere o imagine de ansamblu mult mai bine definită.

Câte locuri de nuntă ar trebui să vizitați înainte de a lua decizia?

Nu există un număr magic, dar nu le veți putea vedea pe toate așa încât ar fi ideală o listă critică de opțiuni. Fotografiile, comentariile, videoclipurile, contactele de e-mail și descrierile locațiilor ar trebui să fie suficiente pentru a vă ajuta să alegeți unele locații potrivite. Dacă sunteți în căutarea unor restaurante în Ploiești pentru evenimente, atunci, cei de aici sunt soluția perfectă.

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS