Care este cel mai bun preț pentru un implant dentar la Stoma Urgent?

Plasarea unui implant dentar este un act medical simplu, efectuat sub anestezie locală de către un implantolog dentar, pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți, păstrând în același timp dinții sănătosi. Principiul se bazează pe o rădăcină artificială care va permite fixarea coroanei dentare sau a protezei. În timpul primei operații, medicul stomatolog face o incizie în gingia unde va fi plasat implantul. Acesta din urmă este înșurubat la rădăcina dintelui. După câteva luni de vindecare, o a doua operație constă în plasarea dintelui artificial, a unei coroane, a unei punți sau a unei proteze.

Implanturile dentare și-au demonstrat eficacitatea, durata de viață și calitatea rezultatului estetic fiind două aspecte importante legate de acest subiect.

 


Prețul operației de implant dentar variază în funcție de numărul de dinți care trebuie înlocuiți. La Stoma Urgent, înainte de tratament vi se va face o estimare transparentă despre cât costă un implant dentar ca preț în 2021.

Implantul dentar este destinat persoanelor care au pierdut unul sau mai mulți dinți după o un accident sau o extracție. Operația chirurgicală care permite amplasarea implanturilor poate fi efectuată asupra persoanelor care au încheiat procesul de creștere a osului maxilar, care are loc între vârsta de 17 și 18 ani. Nu există o limită de vârstă anume pentru a efectua operația, totul depinzând, în primul rând de într-o bună stare generală de sănătate.

Complicațiile legate de aceasta operație sunt foarte rare și în general nu reprezintă un risc major pentru sănătatea pacientului. Cea mai frecventă complicație este infecția postoperatorie. Apoi este prescris tratament cu antibiotice și totul revine la normal în doar câteva zile.

Prețul operației de implant dentar variază în funcție de numărul de dinți care trebuie înlocuiți, de materialul folosit și de tipul implantului. Totuși, un preț estimativ vă va fi transmis înainte de efectuarea oricărui tratament. Întrucât punerea unui implant dentar este un tratament care implică mai mulți pași, costurile variază la Stoma Urgent. Cu toate acestea, legat de aspectul unui implant dentar ca preț în 2021, merită să menționăm că la clinica noastră din București, prețurile încep de la 1000 de lei. Astfel, ne-am adaptat toate costurile în funcție de veniturile românilor și de posibilitățile financiare ale fiecărui pacient. Totuși, un implant dentar cu preț bun în 2021 îl veți găsi doar la noi, mai ales că dincolo de prețurile bune, oferim și servicii de calitate.

Dacă intenționați să vă puneți un implant dentar la clinica noastră, Stoma Urgent, vă așteptăm la o consultație, pentru a stabili cu exactitate care sunt nevoile dumneavoastră, dar și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați cu privire la această operație.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS