Esențele tari se țin în sticluțe mici

 

Uneori, a subestima pe cineva poate fi mai simplu decât să-i accepți adevărata valoare. Deși această situație se aplică mai mult persoanelor și interacțiunii dintre acestea, sintagma potrivit căreia esențele tari se țin în sticluțe mici poate fi asociată și cu relația dintre două întreprinderi diferite din punct de vedere al poziționării pe piața de desfacere.

 

Thebiz.ro este un proiect care, pe lângă obiectivul său central, de a conecta lumea la noutățile din domeniul financiar, pune la dispoziția cititorilor o serie de interviuri cu antreprenori de succes și diferiți reprezentanți ai întreprinderilor românești. Uneori, o firmă mică poate fi mai productivă decât o alta de dimensiuni mai mari, cu mai mulți angajați. Pentru a oferi un exemplu în acest sens, putem lua ca punct de referință meciurile de basketball. Un jucător care înscrie 40 de aruncări la coș dintr-un total de 80 este mai bun decât un altul care înscrie 50 dintr-un total de 120.


 
În business, situația poate sta la fel. Uneori, întreprinderile mai mici pot funcționa mai bine decât altele mai mari, iar statisticile port arăta cel mai bine acest lucru. Echipa Thebiz.ro a ajuns la această concluzie în urma unui interviu cu reprezentantul unei firme specializate în servicii de content marketing. Afacerea a pornit de la ideea „Ce știu eu să fac? și Câte companii din România mai oferă servicii de acest tip? Site-ul companiei a apărut recent, din dorința de a crea un conținut relevant pentru diferite afaceri, pentru toți clienții care dețin afaceri din diferite domenii.

 

Thebiz.ro ne ajută să înțelegem mai bine lumea afacerilor și oferă, totodată, exemple de afaceri în care experiența contează uneori mai mult decât investițiile. Cei mai mulți afaceriști nu au avut parte de o educație antreprenorială și totuși, au reușit să pună bazele unei întreprinderi cu potențial de dezvoltare în viitor. Internetul pare o sursă inepuizabilă, iar întreprinderile care se formează în jurul acestuia își asigură un viitor sigur. Dacă accesați site-ul nostru, în secțiunea „Interviuri”, puteți descoperi povestea din spatele acestei idei românești care a luat naștere într-un moment de cumpănă la Berlin.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS