Skiathos – destinația de vis pentru vacanța din 2021

 Din ce în ce mai mulți turiști caută destinații de vacanță care să le ofere mai mult decât un simplu sejur. Aceștia sunt în căutarea unui loc care să le ofere aventură, distracție, liniște, pace și plimbări relaxante la ceas de seara pe malul mării. Ei bine, pentru cei care visează la un loc ca cel descris mai sus, ar fi bine să ia în considerare o vacanță de câteva zile în Skiathos, una dintre cele mai cunoscute insule din Grecia. An de an, aceasta le oferă turiștilor surprize de neuitat și momente memorabile care cu greu pot fi egalate de oricare altă destinație turistică din lume.

Orașul Skiathos

De-a lungul timpului orașul Skiathos a reușit să păstreze și să conserve întreaga frumusețe și cultură a Greciei. Întreaga arhitectură a orașului și toate peisajele de acolo par rupte din povești și mai mult decât atât, pot aduce cu sine unele dintre cele mai frumoase și mai fascinante amintiriPlimbările lungi pe străduțe întortocheate și liniștea din jur sunt două elemente care fac parte din rețeta care are putea să-ți ofere gustul unei vacanțe perfecte, lipsite de orice fel de griji. Lumina , culorile, și căldura te vor face să te îndrăgostești iremediabil de insulă, iar peisajele vor fi atât de magice încât nu vei simți că visezi chiar cu ochii deschiși fiind.

 

Mănăstirea Evanghelistria

Plasată chiar în locul în care insula se împarte în două, Mănăstirea este, de fapt dovada faptului că Grecia are o arhitectură splendidă, încărcată cu emoție și stare de bine. Liniștea și sacralitatea de care aceasta este înconjurată nu poate fi stricată de nimeni și de nimic, iar peisajul și starea de bine cu care vei pleca de aici sunt greu de descris în cuvinte. Te vei putea bucura de o plimbare prin curtea Mănăstirii care este, cu siguranță oază de relaxare bine venită după o zi agitată pe străduțele Greciei.

Plaja Lalaria – soare și căldură la ordinea zilei

Dacă ajungi în Skiathos, Plaja Lalaria este un loc pe care cu siguranță nu trebuie să îl ratezi. Vei descoperi aici o adevărată oază de liniște și pace care te va duce pe cele mai înalte culmi ale relaxării. Apa strălucitoare și limpede. Nisipul fin și briza mării sunt doar câteva dintre elementele principale de atracție din această zonă, iar tu te vei putea bucura aici de o carte și un cocktail în timp ce soarele îți va mângâia pielea catifelat. Dacă totuși soarele nu este cel mai bun prieten al tău, nu ar trebui să ratezi o plimbarea de seară pe malul mării, care cu siguranță te va relaxa și te va ajuta să sapi de stres și griji. Oferte Skiathos pe fabricadevacante.ro.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS