Factoring-ul este o solutie de finantare utila pentru orice antreprenor

Dezvoltarea unei afaceri nu a fost niciodata simpla, iar drumul catre succes e intotdeauna presarat cu piedici la orice pas. Antreprenorii trebuie sa stie cum sa le evite si sa combata orice potentiala problema. Performantele sunt mult mai usor de atins atunci cand nu exista presiune financiara, iar aici Omnicredit joaca un rol important. Poti afla mai multe despre finantare companii prin factoring si descoperi care sunt principalele avantaje care te asteapta.
Ce este factoring-ul
Inainte de toate e bine ca orice antreprenor sa stie cateva informatii de baza despre factoring, care reprezinta o solutie de finantare foarte comuna si eficienta. Acesta este ideal firmelor care vand produse sau ofera servicii cu factura la termen de plata pentru ca pot aparea o multime de cazuri in care sa fie nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Exact aici intervine factoring-ul ce reprezinta procesul prin care sunt cesionate creantele catre Omnicredit, iar banii sunt incasati pe loc. Pe aceasta cale sunt deblocate lichiditatile prin doar cateva click-uri.
Despre Omnicredit
Omnicredit este prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania care de-a lungul anilor a ajutat la dezvoltarea a nenumarate business-uri din toate domeniile. Solutiile financiare oferite sunt dedicate persoanelor juridice, cu toate ca in viitorul apropiat urmeaza si unele dedicate celor fizice pentru ca toata lumea sa aiba acces la cele mai bune conditii.
Solutii moderne
Vorbim de solutii de finantare moderne dedicate oamenilor care sunt la curent la tehnologia si care vor sa evite bataile de cap si procedurile traditionale. Toate procedurile au fost simplificate pe cat de mult posibil, astfel ca in ziua de azi totul se poate derula in decurs de numai cateva click-uri. Iti faci cont in cel mult 30 de secunde, mai apoi alegi solutia de finantare dorita, in acest caz factoring-ul, incarci documentele solicitate, cererea este analizata in decurs de o ora, iar daca raspunsul e pozitiv, atunci in urmatoarele 8 ore deja primesti suma solicitata direct in cont.
Pentru orice business
Factoring-ul este o solutie financiara care se potriveste oricarei afaceri, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea, iar in acest sens putem aminti de firme de IT, sali de fitness, saloane de infrumusetare, cabinete de kinetoterapie, spalatorii auto si multe altele care de-a lungul timpului au colaborat cu Omnicredit.
Foloseste uneltele disponibile
Pe site avem acces si la un calculator online pe care il putem folosi astfel incat sa aflam pe loc toate informatiile care ne intereseaza. Trebuie doar sa alegem valoarea facturilor noastre, de pana la 250.000 de lei si cand sunt acestea scadente, pana la 120 de zile. Pe aceasta cale stim direct care este suma pe care o primim, fara a ne trezi mai tarziu cu taxe sau comisioane ascunse fie alte surprize neplacute.
Nu ai grija birocratiei
Finantarea companiilor prin factoring se dovedeste a fi o solutie potrivita si datorita faptului ca nimeni nu mai are grija birocratiei, cea care este cunoscuta pentru faptul ca pune bete in roate dezvoltarii. Multe persoane cu idei bune se lasa pagubase atunci cand incep sa aiba de-a face cu procedurile implicate in cadrul institutiile financiare obisnuite, dar nu si la Omnicredit, unde totul e mult mai simplu.
Mai usor alaturi de o echipa cu experienta
In plus, antreprenorii au ocazia de a lucra alaturi de o echipa cu o experienta foarte bogata in domeniul financiar. Pentru aceasta nu exista probleme care sa fie mult prea complicate pentru a nu fi rezolvate, iar fiecare provocare noua e bine venita. Mai mult, orice proprietar de business poate sa dobandeasca multe notiuni si cunostinte care sa fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS