Avantajele colaborarii cu un cover band


Un DJ este bun la o nunta, ai muzica, ai si costuri mai mici, insa atmosfera nu se compara cu una intretinuta de un cover band Bucuresti. Spre deosebire de DJ, care are piese inregistrate, de studio, trupa de coveruri intepreteaza live piese originale, aduce un sound nou unor piese foarte cunoscute si indragite. Avantajele colaborarii cu un cover band Bucuresti sunt numeroase. Odata ce ai angajat o trupa de coveruri vei avea un playlist care cuprinde toate piesele dorite, pe cele cantate de obicei la evenimente, dar si pe cele preferate de miri, de invitati. Este important de retinut ca orice trupa poate invata piesele dorite si le poate include in playlist, totul se poate personaliza atat timp cat se discuta in prealabil si se stabilesc piesele dorite.
Trupele de coveruri aduc si dansatori sau lumini, instalatii de sunet, scene, se ocupa de tot ce tine de instrumente si de asigurarea unui sunet de calitate. Cu trupa de coveruri stii ca totul va fi intepretat impecabil, vei avea un show total si te vei bucura de o atmosfera speciala, numai buna de dansat si de petrecut.
In comparatie cu un DJ o trupa garanteaza interactiunea cu publicul, publicul va fi implicat, invitatii vor putea sa fie implicati in actul artistic, sa cante, sa fredoneze melodiile pe care le aud. Membrii trupei vor face tot ce pot ca sa mentina o atmosfera frumoasa si antrenanta si sa le permita invitatilor sa se simta foarte bine pe tot parcursul serii.
Al avantaj al colaborarii cu o trupa tine si de calitatea sunetului. Una este sa asculti o piesa inregistrata, trecuta printr-un mixer, mixata, alta este sa asculti o piesa live. Instrumentele, sunetele reale, calitatea intregului act artistic, toate nu au termen de comparatie. Trupele investesc mereu in instalatii de sunet, in instrumente moderne, au grija sa aduca la fiecare eveniment cele mai bune si mai noi tehnologii pentru a avea un show incendiar de fiecare data.
Cu trupele de coveruri ai muzica pentru toate tipurile de invitati, trupele pot canta o varietate impresionanta de piese din diverse genuri muzicale, pot aduce cele mai interesante melodii pe care invitatii le vor aprecia si le vor fredona cu placere pe toata durata petrecerii. Muzica usoara, populara, muzica internationala, piese care erau la moda in urma cu ceva timp sau piese care sunt la moda si in trend acum.
O trupa care interpreteaza coveruri e o alege mai buna decat un DJ si pentru ca are in componenta oameni cu experienta vasta muzicala care stiu foarte bine ce isi doresc invitatii si pot alege melodiile in functie de tematica, le pot gasi cele mai bune interpretari. Toate melodiile din playlist sunt puse in valoare si interpretate in asa fel incat sa se potriveasca cu atmosfera evenimentului si cu preferintele tuturor celor prezenti.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS