Păstrează-ți smartwatch-ul în siguranță, într-o cutie de ceasuri automatice

Funcția ceasurilor s-a schimbat destul de mult de când au apărut smartwatch-urile. În loc să le folosească ca instrument de generare a orei, mulți oameni le folosesc acum ca accesorii pentru un anumit outfit sau chiar pentru a răspunde la apeluri telefonice. De fapt, majoritatea dintre noi deținem acum mai multe ceasuri, indiferent dacă le folosim sau nu, ca simbol al unui anumit statut social - unora ne place pur și simplu să purtăm multe stiluri diferite de ceasuri. Pentru persoanele cărora le place să colecționeze astfel de obiecte, la iUni avem cutii pentru ceasuri automate foarte interesante.

Ce este un Watch Winder și la ce vă poate folosi?

Acest dispozitiv electric sau alimentat de baterii păstrează ceasurile automate între sute de vibrații și o tehnologie rotativă. Practic, acesta se comportă precum o cutie pentru ceasuri automatice care le păstrează  în maximă siguranță. De asemenea, acestea funcționează atâta timp cât le porți și au o durată de viață a bateriei de câteva zile. Dacă nu porți ceasul automat în mod destul de constant, atunci acesta va înceta să funcționeze tocmai din cauza faptului că nu a fost folosit. Pentru a evita situația în care ceasul dumneavoastră automatic să nu mai funcționeze, trebuie să aveți grijă să-l țineți într-o cutie pentru ceasuri automatice de calitate.


Care sunt avantajele?

Există numeroase beneficii în a cumpăra o cutie pentru ceasuri automatice, printre care:

Extinderea duratei de viață a ceasului tău. Ceasurile bine realizate pot ține ani de zile atâta timp cât sunt păstrate în condiții bune. De asemenea, ele trebuie să fie supuse întreținerii la fiecare doi ani, iar această etapă va preveni degradarea treptată.

Cu toate acestea, atâta timp cât ceasul dumneavoastră funcționează continuu, acesta se va autoîncărca, ceea ce ajută la prevenirea uzurii vitezei de funcționare. Acest lucru, la rândul său, contribuie la o bună funcționare a smartwatch-ului o lungă perioadă de timp.

Vei economisi bani pe termen lung. Când vă păstrați ceasurile de lux într-o cutie pentru ceasuri automatice, nu veți mai fi nevoiți să-l trimiteți în service pentru reparații prea des. Mediul în care se află face posibil ca toate sistemele sale să funcționeze fără probleme și cât mai eficient. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este ca, ocazional, să le scoateți de acolo și să le folosiți.

Comandați chiar azi o cutie pentru ceasuri automatice și aveți posibilitatea de a vă păstra obiectul mult dorit în condiții cât mai sigure. Cu toții avem măcar un lucru de care suntem foarte atașați și care ne dorim să ne țină o veșnicie. Ei bine, cu aceste cutii pentru ceasuri automatice puteți să vă păstrați gadget-ul în condiții optime, fără să se degradeze sau să se strice curând.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS