Trandafiri sau lalele? Care este cea mai buna alegere cand comanzi flori Bucuresti online?Cand trimitem flori cuiva sau vrem sa comanda un buchet superb de flori Bucuresti online suntem tentati sa alegem doua tipuri de flori: trandafiri si lalele. Acestea sunt si cele mai populare variante preferate de clientii florariilor online, florile se gasesc mereu in ofertele lor, la preturi bune, au si livrari gratuite daca o comanda se plaseaza si se finalizeaza online. Ce simbolizeaza fiecare si cand se trimit? Trandafirii simbolizeaza frumusetea sau eleganta, au un parfum distinct, pe care nu ai cum sa nu il remarci, sunt pana la urma simbolul vietii si al pasiunii. Un buchet de trandafiri poate transmite mai multe decat orice mesaj scris sau rostit, trandafirii sunt si un simbol al iubirii, pot fi inclusi in orice aranjamente florale deosebite.
La comanda de trandafiri in culori multiple sau intr-o singura culoare stii ca ii poti pune si in cutii, si in cosuri sau in buchete clasice, sunt foarte usor de aranjat si cu ei designul florilor trimise va fi unul deosebit de fiecare data. Trandafirii rezista bine si la transport, au tulpini lemnoase, petalele nu cad atat de usor ca in cazul altor flori. Cu un buchet de trandafiri cumparat de la floraria online care livreaza flori Bucuresti online ii poti cere iertare sau ii poti arata cat de mult tii la ea, indiferent de mesajul transmis trandafirii isi vor atinge scopul.
Daca ai mai multi trandafiri intr-un buchet comandat online acestia nu vor avea probleme, se vor pastra foarte bine pe tot parcursul transportului pana la destinatar indiferent de complexitatea aranjamentelor florale. Pentru ca au o estetica aparte, trandafirii sunt perfecti pentru orice ocazie, pentru nunta, pentru aniversari, pentru onomastica, pentru o declaratie de dragoste.
Florarie online Bucuresti
De cealalta parte lalelele sunt ceva mai firave, le gasesti si pe ele in ofertele de flori Bucuresti online, simbolizeaza dragostea perfecta, dragostea adevarata, daca sunt rosii, de exemplu. Lalelele sunt incluse in aranjamente florale complexe, se pot combina foarte simplu cu alte flori Bucuresti online din florariile online, pot fi trimise si pentru a cere iertare si pentru a multumi cuiva pentru un gest facut in trecut. Avand o cromatica mai variata, lalelele sunt deosebit de bune pentru aranjamente florale pentru nunta, pentru evenimente importante publice, le gasesti si pe site-ul Floraria de Vis in buchete, dar le poti avea si in cosuri sau in cutii daca doresti.
Personalizarea buchetelor cu lalele este rapida, poti adauga ce accesorii doresti la Floraria de Vis, ursuleti de plus, rame foto vintage, dulciuri premium, vaze superbe. Aranjamentele florale cu lalele pot fi combinate cu cele care includ trandafiri, pot fi in aceleasi culori sau in culori diferite, putem avea si lalele cu mai multe culori care se pot asocia cu trandafirii superbi din oferte.
Daca ar fi sa alegem dintre cele doua variante, trandafirii ar fi recomandati pentru ocazii ceva mai speciale, mai elegante, pentru ocaziile in care ai nevoie de flori mai rezistente si mai usor de folosit. Lalelele merg folosite pentru declaratii de dragoste, pentru evenimente publice unde impactul vizual trebuie sa fie mai mare. Daca insa ai nevoie de parfum puternic ambele variante sunt foarte bune, la fel cum te poti baza si pe combinatii diverse in care intra ambele flori.
Livrarea florilor e rapida, in patru ore veti avea toate aranjamentele florale solicitate, personalizarea e permisa la orice comanda, numarul de flori din buchete, cutii, cosuri nu este limitat, puteti include oricate doriti. Pe tot parcursul transportului florile vor fi protejate si livrate doar cu masini speciale, care asigura conditii optime pentru lalelele sau trandafirii din buchete sau cutii.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS