O clipa de neatentie si ecranul telefonului se poate face praf

La Prestige GSM aveti posibilitatea de a va bucura cat mai mult de telefonul dumneavoastra iPhone8 cat mai mult timp.

IPhone 8 este un telefon popular pe piata digitala chiar in ciuda concurentei.Service-ul este recomandat de clientii care ne-au trecut pragul datorita reparatiilor durabile si de inalta calitate la preturi accesibile.

In cazul in care aveti ecranul iPhone-ului dumnevoastra deteriorat sau aveti pixeli morti sau un ecran gol, atunci cu siguranta veti avea nevoie de inlocuire ecran.Prestige GSM printre serviciile pe care le ofera, iar lista lor este disponbila pe site, este inclus si serviciul de inlocuire ecran iPhone 8. Este recomandat sa va reparati telefonul la timp deoarece in caz contrar puteti ajunge sa nu mai aveti un telefon functional.Pe cat este de performant un telefon iPhone pe atat este de fragil, astfel ca pot interveni nenumarate defectiuni la acesta sau accidente.

Echipa de profesionisti de la Prestige GSM pot efectua schimbarea de ecran iPhone 8 in aproximativ 20 de minute, iar montajul acestuia este gratuit. Timpul de reparatie variaza in functie de comenzile din ziua respective, dar de cele mai multe ori acesta este respectat.Pentru a putea sa ne respectam promisiunea in ceea ce priveste durata de reparatie a telefonului dumnevoastra va rugam sa completati formularul de comanda de pe site specificand problemele pe care le intampinati cu telefonul dumneavoastra. Dupa transmiterea acestuia veti fi contactat de un reprezentant al service-ului pentru a confirma programarea si a stabili toate detaliile necesare reparatiei.

Pentru ca stim ca aspectul telefonului tau spune multe despre tine este important ca acesta sa fie in stare perfecta de functionare, iar Prestige GSM te poate ajuta sa ai un telefon ca si nou in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care nu puteti sa va deplasati la sediul noastru va puteti trimite telefonul prin curier sau prin Uber.
Prestige GSM poate inlocui sticla telefonului tau folosind echipament profesionist pentru a evita orice alte neplaceri.Pentru a putea schimba sticla telefonului, service-ul apeleaza la procedee si operatiuni compatibile cu toti producatorii de pe piata, astfel ca ai acces la un servciu sigur si benefiic pentru telefonul tau.Ne dam seama de cat de important este telefonul tau pentru tine si ca urmare apelam la cele mai sigure procedee pentru cel mai bun rezultat.

Din punct de vedere financiar ne dorim sa credem ca avem preturi competitive, iar calitatea este la cele mai inalte standard.Insa, in cazul in care veti gasi un pret mai mult in alta parte pentru acelasi serviciu, Prestige GSM va poate face o contra-oferta si mai buna.

In cazul in care te-ai lamurit asupra preturilor si avantajelor oferite de Prestige GSM te asteptam sa te ajutam sa-ti recapeti functionalitatea telefonului tau.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS